Ouderportaal van Parnassys

De school werkt al een aantal jaren met het programma Parnassys.  Parnassys is een webbased leerlingadministratie en leerlingvolgsysteem.

Parnassys heeft ook een ouderportaal. Wij gaan dit ouderportaal in gebruik nemen. Dat betekent voor u dat u:

  • wijzigingen in adres, telefoonnummer, email eenvoudig kunt doorgeven
  • de absenties van uw kind kunt inzien
  • namen, foto’s en contactgegevens van leerkrachten en klasgenoten van uw kind kunt bekijken

Met onderstaand link komt u op de inlogpagina van het ouderportaal terecht: https://ouders.parnassys.net/ouderportaal/

Gebruikersnaam en wachtwoord
U ontvangt van school een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord om de gegevens van uw kind(eren) te kunnen bekijken. De eerste keer logt u in met deze gegevens. U heeft de mogelijkheid om uw wachtwoord te wijzigen.

Het wijzigen doet u op de volgende manier:
Nadat u bent ingelogd met het oorspronkelijke wachtwoord kunt u via het icoon rechts bovenin uw wachtwoord wijzigen. Door te klikken op het icoon van het poppetje krijgt u 3 mogelijkheden: Profiel, School en Uitloggen. U klikt op profiel. Hier ziet u de gegevens van u als ouder(s). Door te klikken op de knop “Wachtwoord wijzigen” kunt u een eigen wachtwoord invoeren. Op dezelfde manier kunt u uw gebruikersnaam aanpassen.

Wanneer u het wachtwoord bent vergeten kunt u op de inlogpagina klikken op: “Wachtwoord vergeten?” U geeft uw gebruikersnaam op en krijgt vervolgens een nieuw wachtwoord toegestuurd via uw mail.

Wijzigingen in uw gegevens doorgeven
U kunt wijzigingen in bijvoorbeeld uw e-mailadres of telefoonnummer doorgeven door in het juiste veld op het potloodje bovenin te klikken. U kunt niets zelf veranderen in het systeem. School krijgt een melding van uw wijzigingen en zal deze doorvoeren. Wij vinden het belangrijk dat we de juiste adres- en telefoongegevens hebben. Wilt u goed kijken of deze gegevens kloppen en doorgeven wanneer dit verandert? Dan kunnen wij u altijd bereiken. Als u een wijziging doorgeeft, ontvangt u een automatisch gegenereerd bericht vanuit Parnassys. De inhoud daarvan is voor u wellicht niet relevant, maar wij kunnen dit helaas niet aanpassen.

Je kunt geen reacties meer plaatsen.