Avondvierdaagse 2018

Van 14 t/m 17 mei doen wij als school weer mee aan de Avondvierdaagse in het Amsterdamse Bos.  Er kunnen twee afstanden worden gelopen, namelijk 5 of 10 kilometer.


Inschrijven

De uiterste inschrijfdatum is donderdag 12 april. Vanwege de sluitingsdatum van de wandelorganisatie kunnen we helaas geen aanmeldingen na deze datum accepteren, dus reageer snel!

Klik hier voor inschrijven Avondvierdaagse 2018

 

Onderbouw

Er is gebleken dat het toch best vermoeiend kan zijn voor kinderen uit de onderbouw. Als er al kinderen uit de onderbouw mee doen, dan wordt er meestal gekozen om 1 of 2 dagen mee te lopen en niet alle dagen.


Inschrijfkosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per kind. Ieder kind krijgt aan het eind van de volbrachte Avondvierdaagse een medaille. Het inschrijfgeld graag overmaken op rekeningnummer
NL27 INGB 0004 8814 47 t.n.v. Oudercommissie 1e Montessorischool De Wielewaal, o.v.v. AVD + voor- en achternaam van kind(eren) + klas(sen).

De oudercommissie kan de namen van de kinderen alleen aan de wandelorganisatie doorgeven als er ook betaald is. Dus vergeet niet gelijk de betaling in orde te maken om teleurgestelde kinderen te voorkomen.

Meehelpen?

Voor en tijdens de Avondvierdaagse kunnen wij hulp goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van gezonde versnaperingen en helpen bij de feestelijke afsluiting. Op de avond dat je wilt helpen, kan je niet (de gehele route) met je kind meelopen. Als je het leuk vindt om te helpen, schrijf je dan hieronder in.

Aanmelden als vrijwilliger bij de Avondvierdaagse 2018

Wielewaal T-Shirts

Het is mooi als de kinderen tijdens de Avondvierdaagse het Wielewaal T-shirt aantrekken. Dit maakt van ons een mooie herkenbare groep wandelaars.  

 

Hartelijke groet!

De Oudercommissie

 

Heeft u een vraag of opmerking over dit bericht, mail dan naar: oc@eerstemontessori.nl

Je kunt geen reacties meer plaatsen.